Du skal logge ind for at skrive en note

F I L O er et nyt dansk forlag, der så dagens lys i december 2017. F I L O betyder "kærlighed til noget". For os på F I L O er det "kærligheden til bøger; kærligheden til verden".

F I L O udgiver almentdannende faglitteratur til det bredt interesserede publikum.

F I L O har vi har en ide om, at mennesker gerne vil blive klogere, udvide horisonten, ja blive visere. Deraf vores bonmot Nødvendig Vis.

I en buldrende og larmende verden af hastige, forbigående kliks, likes og fake news, tror vi på, at der er et behov for basal viden, et behov for indsigt, ja, et behov for at lære noget. Som bekendt skaber indsigt udsigt.

F I L O vil oplyse. Berige og danne. Formidle. Gøre vis. Vi vil også gerne fortælle en god og spændende historie. Mest af alt vil vi gerne blande os. I verden, i vores samtid. Skabe debat.

F I L O-bøger går i dialog. Derfor er hver eneste F I L O-bogs sidste side dedikeret til EFTERTANKEN. Her giver forfatteren læseren en sidste tanke med på vej, en tanke til refleksion, til overvejelse, måske til at blive klogere af?

F I L O udgiver bøger indenfor disse områder:

  • Historie, samfund, debat

  • Kunst, litteratur, arkitektur

  • Biografi

  • VerdensVis (rejsebøger)

Vores bøger er brugsbøger. Printet on demand i et smukt, handy og miljøvenligt serieformat til en overskuelig penge. Én gang om året flotter vi os, nemlig med ÅRETS J U L E-F I L O, der vil være en smukt indbundet gavebog, et must i ethvert hjem! I 2018 lægger vi ud med MODERNE KIRKEVANDRINGER.

F I L O et imprint under Systime A/S med den århusianske forlægger Poul Henrik Mikkelsen i spidsen.

De første udgivelser er planlagt til 2018.

Har du en ide til til en udgivelse, hører vi gerne fra dig (F I L O udgiver ikke skønlitteratur, selvhjælpsbøger eller børne- og ungdomsbøger). Se under kontakt

Du skal logge ind for at skrive en note
FILO 2017